Annemarie van den BrinkGZ-psycholoog en EMDR practitioner

Biografie

Orthopedagoog, GZ-psycholoog en EMDR practitioner
Behandelaar, docent, supervisor GZ-opleidelingen en auteur
BIG19049860525

Psychiatrische klachten bij patiënten met een lager IQ vormen de rode draad in mijn inmiddels ruim 30jarige praktijkervaring. Na een tijd gewerkt te hebben in de verstandelijk gehandicaptenzorg en in een hoogspecialistisch GGZ centrum voor mensen met een psychiatrische stoornis en een laag IQ, ben ik 2 jaar geleden ZZP-er geworden en heb ik me aangesloten bij de Poli+.

Binnen het grote scala aan psychische stoornissen, hebben traumagerelateerde klachten, persoonlijkheidsproblematiek (emotie regulatie) mijn speciale aandacht. Ik ben DGT-geschoold. Binnen de Poli+ concentreer ik me als regiebehandelaar en GZ-psycholoog op kortdurende behandeling en de daarvoor benodigde diagnostiek. Ik vind het erg leuk en belangrijk om me te blijven scholen, kennis en ervaring te delen met collega’s en door te geven via trainingen, workshops en het schrijven van boeken / ontwikkelen van aan de doelgroep aangepast behandelmateriaal.

Ongeveer 1 dag in de week behandel ik – uitsluitend in de BGGZ – patiënten die niet tot de doelgroep van de Poli+ behoren (www.annemarievdbrink.nl).

Aangesloten bij:

Contact info

Telefoon: 06 233 633 86
E-mail: a.vdbrink@poli-plus.nl
Zorgmail: a.vandenBrink@extenzo.nu

Kwaliteitsstatuut

Download hier het kwaliteitsstatuut :
goedgekeurd-kwaliteitsstatuut-2022-annemarie

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken