Eeke HartingGZ-psycholoog; Neuropsycholoog

Biografie

GZ-psycholoog, Neuropsycholoog, Registerpsycholoog NIP/ Kinder & Jeugd, VEN EMDR practitioner i.o.

BIG: 19926727225

Als GZ psycholoog binnen de Poli+ staat het behandelen van de psychische klachten en psychiatrische stoornissen centraal. Ik bied kortdurende behandelingen, waarbij ik o.a. de principes vanuit de cognitieve gedragstherapie inzet.

In mijn functie als neuropsycholoog heb ik veel ervaring in het doen van neuropsychologisch onderzoek bij verschillende patiëntgroepen. In mijn werk als diagnosticus vind ik het belangrijk dat ik een heldere vertaling maak van de onderzoeksresultaten naar de alledaagse situatie van de patiënt, zodat de patiënt geholpen is met de uitslag van het onderzoek.

Naast mijn werk bij Poli+ ben ik sinds 2011 werkzaam als gedragsdeskundige bij Gemiva-SVG Groep, een grote zorginstelling die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Binnen mijn werkzaamheden bij Gemiva-SVG Groep werk ik als hoofdbehandelaar bij Hersenz, een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase (www.hersenz.nl).

Aangesloten bij:

Contact info

Telefoon: 06 524 574 65
E-mail: e.harting@poli-plus.nl

Kwaliteitsstatuut

kwaliteitsstatuut-eeke-harting-jan-2020

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken