Eeke Hartingneuropsycholoog ; GZ psycholoog in opleiding

Biografie

Neuropsycholoog, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Begin 2017 ben ik als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Poli+ gaan werken. In mijn functie als neuropsycholoog heb ik veel ervaring in het doen van neuropsychologisch onderzoek bij verschillende patiëntgroepen. Bij de Poli+ voer ik, onder supervisie van de GZ-psychologen, diagnostiek uit in het kader van verschillende psychiatrische ziektebeelden.

In mijn werk als diagnosticus vind ik het belangrijk dat ik een heldere vertaling maak van de onderzoeksresultaten naar de alledaagse situatie van de patiënt, zodat de patiënt geholpen is met de uitslag van het onderzoek.

Naast mijn werk als diagnosticus, bied ik kortdurende behandelingen, waarbij ik o.a. de principes vanuit de cognitieve gedragstherapie inzet.

Naast mijn werk bij Poli+ ben ik sinds 2011 werkzaam als gedragsdeskundige bij Gemiva-SVG Groep, een grote zorginstelling die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Binnen mijn werkzaamheden bij Gemiva-SVG Groep werk ik als hoofdbehandelaar bij Hersenz, een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase (www.hersenz.nl).

Aangesloten bij:

Contact info

Telefoon: 06 524 574 65
E-mail: e.harting@poli-plus.nl

Kwaliteitsstatuut

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken